AUTO ALARM COBRA

 

Dilema kako zaštititi svoje vozilo ugradnjom mehaničke zaštite ili ugradnjom auto alarma često muči vlasnike automobila. Mišljenja smo da prednost treba dati auto alarmu. Za razliku od mehaničke zaštite alarm otkriva prisustvo obijača ! Njegovim aktiviranjem kreće vreme koje je se meri sekundama da lopov pokupi svoj alat i pobegne sa lica mesta. Kombinacija mehaničke i elektronske zaštite se pokazala kao naj delotvornija i toplo je preporučujemo !

Koji auto alarm odabrati i kome poveriti ugradnju ?

Iskustvo kaže da je najpouzdanije opredeliti se za uređaje čije je kvalitet proveren na najbolji moguć način: višegodišnjim prisustvom na našem tržištu i, svakako, ne samo našem. Nažalost, nije retkost da se nudi kopija nekog renomiranog proizvoda ili originalni uređaji sa tehničkim nedostatcima – elektronski otpad. Dospeli su na naše sivo tržište kao „dobra prilika“ da za male pare dobijete izuzetan kvalitet !!? Po pravilu, ne zna se ko je uvoznik i ko garantuje za autentičnost, ispravnost i poudanost. Ako je na tržište izneo kvalitetnu robnu marku, nijedan uvoznik se neće kriti. Naprotiv!

IBez obzira na to za koliko kvalitetan uređaj se opredelite, niste zaštitili svoje vozilo ako je ugradnja uradjena na klasičan „školski način“ ili nestručno.

 Blagodeti Interneta koriste i ljudi „sa one strane zakona“. Šeme svih vozila i alarmnih uredjaja su svima dostupne ! Sada i amater uz pomoć Interneta može bez posebnih teškoća neutralisati bilo koji alarm ako je ugradjen po tzv. „školskoj šemi“ !!!

Upravo zbog toga preporučujemo da ugradnju auto alarma prepustite posebno obučenim stručnjacima iz ove oblasti ! Ovlašćeni servis to radi drugačije ! 

Ovlašćen servis ima visoko stručne i posebno obučene servisere, koji prate sva dešavanja po pitanju obijanja i krađa vozila, pa shodno tom i obavljaju instalisanje auto alarma, uvažavajući specifičnost svakog vozila ! Velika je istina da se greške i propusti u montaži mogu dogoditi u bilo kom servisu, samo ne i u ovlašćenom ! Odgovornost ovlašćenog servisa ide u dva pravca, prema Vama kao vlasniku vozila, ali i prema proizvodjaču zaštitne opreme.

 

Ne potcenjujte inteligenciju obijača automobila ugradnjom „pijačarskih“ alarma. Kradljivcima je potrebno tek nekoliko sekundi da bi ustanovili  kakvog je kvaliteta auto alarm. Tačno je i da je bolje imati bilo kakvu zaštitu nego nikakvu , ali zar bilo kakav auto alarm ne predstavlja neku vrstu pozivnice za krađu automobila?

 

AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS

Kupili ste nov automobil koji ima ugrađen alarm !?

Pitanje je da li ste dobili sve ključeve i sve daljinske upravljače koji pripadaju Vašem vozilu. Zašto razmišljati, ugradite novi alarm ili se obratite nama. Mi možemo reprogramirati postojeći alarm i daljinske upravljače, izmenjati kodove i samo će biti aktivni Vaši uređaji.

Naš servis ugradnjom auto alarma ne može garantovati da Vaše vozilo neće biti obijeno, ali možemo da garantujemo:

  • da ugradnjom auto alarma u našem servisu maksimalno komplikujete i otežavate krađu vašeg vozila;
  • da ugradnju obavljaju POSEBNO OBUČENI SERVISERI za ugradnju sigurnosne opreme;
    da se uređaji UGRAĐUJU PO FABRIČKIM NORMAMA o kvalitetu ugradnje, uz podršku stručnog tima proizvođača zaštitne opreme;
  • da uređaji koje Vam preporučujemo neće, na bilo koji način, OMETATI RAD MOTORA I OSTALIH AGREATA, KAO I FUNKCIONISANJE ELEKTRONIKE vašeg vozila;
  • da ugrađujemo ISKLJUČIVO ORIGINALNE UREĐAJE i komponente;
  • da su cene bez posrednika i da u njima nema bilo kakvih dodatnih elemenata.