AUTO KLIME

Svet se u poslednje vreme suočava sa klimatskim promenama. Visoke temperature se teško podnose u vozilima. Potreba za klima uredjajima je sve veća. Kvalitet rada klima uređaja je uslovljen pravilnim održavanjem i korišćenjem. Oko održavanja i popravki klima uredjaja ima raznih mišljenja i priča, stručnih i mnogo više nestručnih.
Činjenica je da su delovi za klima uredjaje veoma skupi što su mnogi videli kao priliku za dobrom zaradom. Puno je vodoinstalatera, bravara, mehaničara, zidara i ljudi bez zanimanja koji su kupovinom aparata za servisiranje klime, uz obuku od petnaestak minuta u prodavnici, počeli da se bave auto klimama. Njihove greške i ne znanje, plaćaju vlasnici vozila. Najviše problema sa radom klima uređaja imaju vlasnici vozila starih desetak i više godina koji nisu održavani. Dezinformaciji doprinose ne „stručni“ saveti da je dopuna ili punjenje sistema klime održavanje !? Dopune ili punjenja značajno skraćuju radni vek ovih uredjaja, a plaćanje visokih cena za popravke ili zamenu istih često nema ekonomskog opravdanja.

Naše petnaesto godišnje iskustvo na popravkama i održavanju klima uredjaja u vozilima može i Vama koristiti. Na koji način produžiti radni vek klima uredjaja i kako smanjiti troškove održavanja pokušaćemo da Vas informišemo u daljem tekstu bez upotrebe stručnih ili stranih termina kako bi svima bilo razumljivo. Ako Vam je potrebna preciznija informacija o bilo kakvom problemu, slobodno svratite do nas, potrudićemo se da Vam pomognemo bez ikakvih obaveza i nadoknada!

ZAŠTO RADITI SERVIS AUTO-KLIME