AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR ASvAuto alarmi EXCALIBUR

 

Dilema kako zaštititi svoje vozilo ugradnjom mehaničke zaštite ili ugradnjom auto alarma često muči vlasnike novih i novo-polovnih automobila. Svaka vrsta zaštite je dobro došla. Naše mišljenje je da je idealna kombinacija mehaničke i elektronske zaštite. Prednost bi smo dali auto alarmu, a evo zašto:

OBIJAČI AUTOMOBILA SE KRIJU, DA NE BI BILI VIĐENI
ALARM OTKRIVA I UPOZORAVA NA PRISUSTVO LOPOVA
NAKON AKTIVIRANJA ALARMA OBIJAČI SU VREMENSKI OGRANIČENI!
Kada to znamo, nije teško zaključiti to da je potreba za ugradnjom AUTO ALARMA u prednosti nad mehaničkom zaštitom.

Naša preporuka kod odabira alarmnog uređaja je da se opredelite za one vrste auto alarma koji su legalno prisutni na našem tržištu. Za one za koje se zna ko garantuje za njihovu ispravnost i pouzdanost, koja ih je firma donela na naše tržište, odnosno da znate ko ih je uvezao, tj. da uvoznik nije neko ko krije svoje podatke. Iskustvo kaže da je najpouzdanije opredeliti se za uređaje čije je kvalitet proveren na najbolji moguć način: višegodišnjim prisustvom na našem tržištu i, svakako, ne samo našem. Ako je na tržište izneo kvalitetnu robnu marku, nijedan uvoznik se neće kriti. Naprotiv ! Nažalost, nije retkost da se radi o veštoj kopiji nekog renomiranog proizvoda ili o originalnim uređajima kod kojih su prisutni tehnički nedostaci, pa su kao elektronski otpad napustili fabriku a kod nas su dospeli kao „dobra prilika“ na „sivo tržište“.

Bez obzira na to za koliko kvalitetan uredjaj se opredelite, niste zaštitili svoje vozilo ako je ugradnja nestručno izvršena. Blagodeti Interneta koriste i ljudi „sa one strane zakona“. Šeme alarmnih uredjaja su svima dostupne ! Sada i najveći amater uz pomoć Interneta može bez posebnih teškoća neutralisati bilo koji alarm ako je ugradjen po tzv. „školskoj šemi“ !!!

Ovlašćen servis ima visoko stručne i posebno obučene servisere, koji prate sva dešavanja po pitanju obijanja i krađa vozila, pa shodno tom i obavljaju instalisanje auto alarma, uvažavajući specifičnost svakog vozila ! Velika je istina da se greške i propusti u montaži mogu dogoditi u bilo kom servisu, samo ne i u ovlašćenom ! Odgovornost ovlašćenog servisa ide u dva pravca, prema Vama kao vlasniku vozila, ali i prema proizvođaču zaštitne opreme.

ORIGINALNE ALARMNE UREDJAJE EXCALIBUR MOŽETE DOBITI ISKLJUČIVO KOD OVLAŠĆENOG PREDSTAVNIKA I SERVISERA PREDSTAVNIŠTVA OMEGA RESEARCH & DEVELOPMENT U BEOGRADU ZRENJANINSKI PUT 128/a BORČA I U AUTOELEKTROSERVISU VIKTOR AS NOVI SAD PARTIZANSKA 21/a

 

Važno je ne potcenjivati inteligenciju obijača automobila ugradnjom „pijačarskih“ auto alarma. Kradljivcima je potrebno tek nekoliko sekundi da bi ustanovili kakvog je kvaliteta koji alarm. Tačno je da je bolje imati bilo šta nego ništa, ali zar bilo kakav alarm ne predstavlja neku vrstu pozivnice za krađu. Vlasnici tih automobila, a čijim radom motora upravljaju kompjuteri, suočavaju se s neprijatnim posledicama kao što su kvarovi elektronike, otežan start motora, povećana potrošnja, blokiranje motora tokom vožnje… !

MI NISMO KLASIČAN SERVIS KOJI SAMO UGRADJUJE AUTO ALARME.
PAŽLJIVO PRATIMO TEHNIKE I NAČINE KOJE PRIMENJUJU KRADLJIVCI AUTOMOBILA I PREMA TIM SAZNANJIMA PREPORUČUJEMO ZAŠTITNU OPREMU I VRŠIMO UGRADNJU.

AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS
AK G368