Parking senzori

sigurnost i performanse prilikom manevara niskih brzina

Pružanje sigurnosti vlasnicima motornih vozila i izbegavanje tragičnih nezgoda je cilj COBRA brenda. Parking senzori pomažu u smanjenju slučaja ugrožavanja i štete na vozilima, podiže nivo bezbednosti pešaka i životinja, i ultimativno omogućava jednostavno parkiranje i vožnju.

COBRAPark Master koristi 4 ultrazvučna senzora strateški montirana na prednji

AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS

branik vozila, kao i na zadnji branik, u zavisnosti potrebe vozača, kako bi omogućili prepoznavanje i izbegavanje prepreka prilikom parkiranja vozila. Vozač je upozoren zvučnim signalom o blizini prepreke, koji od zavisnosti nivoa intenziteta zvuka odaje blizinu prepreka.

Paketi Park Master senzora dolaze sa cestralnom jedinicom, 4 ultrazvučna senzora, kablažom, a set za prednji branik dolazi u kompletu sa tasterom za isključivanje i uključivanje parking senzora po potrebi. Malih fizičkih dimenzija, kao i mali potrošači struje ( ispod 14mA ).

Kao dodatna oprema Park Masteru, može de dodati i displej koji omogućava i vizuelno signaliziranje distance prepreka, koji sa svojih 16 LED dioda, zelene, žute i crvene boje, prikazuje udaljenost prepreke od korisnikovog vozila prilikom parkiranja.

AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS

AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS
AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS
AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS
AUTOELEKTROSERVIS VIKTOR AS